Bel ons: 0416-373350
Meer dan 50 jaar ervaring
Bel ons: 0416-373350
Kwaliteit & Comfort
Bel ons: 0416-373350
Duurzaamheid
Bel ons: 0416-373350
Efficiëntie

CTC EcoVent

CTC EcoVent is een luchtafvoerunit die is ontworpen om bovenop CTC's binnenmodules en warmtepompen te worden geplaatst.

CTC EcoVent is de perfecte aanvulling op de binnenmodules en warmtepompen van CTC.

Meer informatie Brochure

Voordelen

Product
 • Zorgt voor een aangename temperatuur
 • Makkelijke en nette installatie
 • Laag geluidsniveau
 • Wordt geregeld via een smartphone
 • Flexiebele plaatsing
 • Oplossing voor je warmtepomp
Product

Modellen

CTC EcoVent 20 588000001
CTC EcoVent 25 589701001

Downloads

CTC EcoVent Productfolder Product
CTC EcoVent III Productfolder Product
CTC EcoVent I360F Productfolder Product

Accessoires

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CTC EcoVent informatie

CTC EcoVent is een luchtafvoerunit die is ontworpen om bovenop CTC's binnenmodules en warmtepompen te worden geplaatst.

CTC EcoVent is de perfecte aanvulling op de binnenmodules en warmtepompen van CTC en maakt een nette en eenvoudige installatie mogelijk in gebouwen met mechanische luchtafvoerventilatie bij ombouw naar een bodemverwarmingssysteem, traditionele ketel of lucht/water-warmtepomp.

 

CTC EcoVent heeft een luchtafvoerventilator in een geluidsisolerende behuizing die in dezelfde kleur en vormgeving is als de binnenmodules en warmtepompen van CTC. De ventilator draait continu en creëert vacuümdruk in het gebouw, wat betekent dat de gebruikte lucht wordt afgevoerd en nieuwe verse lucht door het gebouw wordt aangevoerd door de eigen luchttoevoerverdeler van het gebouw.

 

De voorkant is gemakkelijk te openen wanneer je bijvoorbeeld het filter wilt vervangen. CTC EcoVent is ontworpen om bovenop CTC's binnenmodules en warmtepompen te worden geplaatst, maar kan ook vrijstaand op een aangrenzende plank worden geïnstalleerd.

.

Product

.

Nieuwsoverzicht

Nieuwe website CTC Warmtepompen!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Onlangs hebben wij met de grootste zorg onze nieuwe CTC website geïntroduceerd waarmee wij installateurs, projectontwikkelaars, adviseurs, particulieren en overig geïnteresseerden full-service kunnen bedienen.  Uiteraard voorzien van de laatste informatie en functionaliteiten als o.a. downloads van technische en informatieve folders, registratie van uw nieuwe producten, FAQ  etc.

2026 here we come !

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

CTC warmtepomp-oplossingen: meer dan alleen vloerverwarming! Met onze CTC warmtepompen hebben wij niet alleen de mogelijkheid om nieuwbouwwoningen te voorzien van de perfecte gasloze installatie, maar ook jaren-30 woningen die gebruik willen blijven maken van die mooie gietijzeren ledenradiatoren, putconvectoren, JAGA wand-convectoren, radiatoren etc. Kortom er is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Vraag ons aan voor een interessante oplossing  voor uw project(en), wij denken graag met u mee

CTC al 99 jaar ervaring

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Al 99 jaar werken wij aan comfortabele warmte in woningen en bedrijfspanden. In 1981 introduceerden wij de eerste Lucht/Water warmtepomp en de laatste 7 jaren doen we niet anders dan het produceren van onze CTC warmtepompen. Sindsdien gaan wij dus voor een 100% fossielvrije samenleving. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden. CTC sinds 1923!

Wordt ook CTC Professional!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking.

Voorbeeld nieuws item

 • Nieuws Item
 • 11 May

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking