Bel ons: 0416-373350
Meer dan 50 jaar ervaring
Bel ons: 0416-373350
Kwaliteit & Comfort
Bel ons: 0416-373350
Duurzaamheid
Bel ons: 0416-373350
Efficiëntie

Over CTC

Content

Bijna 100 jaar ervaring met verduurzaming

Met bijna 100 jaar ervaring werken wij elke dag bewust aan de verduurzaming van onze samenleving,100% fossielvrij is daarbij onze norm. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in de Småland regio in Sweden. We bieden een uitgebreid programma aan producten waaronder geothermische (bodem) warmtepompen, lucht/water warmtepompen, binnenhuis-modules voor zowel verwarming als sanitair water en intelligente regelingen.

.

.

historie CTC

.

Onze roots gaan terug tot 1923.

Onze roots gaan terug tot het voorjaar van 1923, toen drie jonge ingenieurs in Göteborg begonnen met de productie van verwarmingsproducten voor het verwarmen van woningen in Zweden onder de naam CTC, de initialen van de oprichters Celsius, Tellander & Clarin. Wellicht bij u bekend van de groene ketels die miljoenen huishoudens over heel Europa hebben voorzien van warmte. Wij waren bovendien de eersten met een lucht/water warmtepomp welke wij introduceerden in 1981.

.

.

Toonaangevend met de focus op een duurzame samenleving.

CTC is een van Europa’s meest toonaangevende fabrikanten van verwarmingsproducten met de focus op een duurzame en fossielvrije samenleving. Het CTC EnergyFlex Concept (= het steeds weer eenvoudig uitbreiden van uw huidige installatie met behoud van de bestaande apparatuur), alsmede de warmwaterproductie middels ’t doorstroom-principe (= enkel energie voor het gebruikte warmwater en niet om de voorraad op temperatuur te houden of ook niet als er geen vraag is) genereren de meeste energiebesparing en zijn uniek in de sector. Met recht kunnen we zeggen dat we de industrie hebben ontwikkeld!

Milieu en Duurzaamheid iso 14001

Kwaliteit iso-9001


.

Nieuwsoverzicht

Nieuwe website CTC Warmtepompen!

  • Nieuws Item
  • 01 Dec

Onlangs hebben wij met de grootste zorg onze nieuwe CTC website geïntroduceerd waarmee wij installateurs, projectontwikkelaars, adviseurs, particulieren en overig geïnteresseerden full-service kunnen bedienen.  Uiteraard voorzien van de laatste informatie en functionaliteiten als o.a. downloads van technische en informatieve folders, registratie van uw nieuwe producten, FAQ  etc.

2026 here we come !

  • Nieuws Item
  • 01 Dec

CTC warmtepomp-oplossingen: meer dan alleen vloerverwarming! Met onze CTC warmtepompen hebben wij niet alleen de mogelijkheid om nieuwbouwwoningen te voorzien van de perfecte gasloze installatie, maar ook jaren-30 woningen die gebruik willen blijven maken van die mooie gietijzeren ledenradiatoren, putconvectoren, JAGA wand-convectoren, radiatoren etc. Kortom er is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Vraag ons aan voor een interessante oplossing  voor uw project(en), wij denken graag met u mee

CTC al 99 jaar ervaring

  • Nieuws Item
  • 01 Dec

Al 99 jaar werken wij aan comfortabele warmte in woningen en bedrijfspanden. In 1981 introduceerden wij de eerste Lucht/Water warmtepomp en de laatste 7 jaren doen we niet anders dan het produceren van onze CTC warmtepompen. Sindsdien gaan wij dus voor een 100% fossielvrije samenleving. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden. CTC sinds 1923!

Wordt ook CTC Professional!

  • Nieuws Item
  • 01 Dec

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking.

Voorbeeld nieuws item

  • Nieuws Item
  • 11 May

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking