Bel ons: 0416-373350
Meer dan 50 jaar ervaring
Bel ons: 0416-373350
Kwaliteit & Comfort
Bel ons: 0416-373350
Duurzaamheid
Bel ons: 0416-373350
Efficiëntie

CTC EcoAir 600M

Modulerende lucht/water warmtepompen

De CTC EcoAir 600M-reeks zijn toerentalgestuurde lucht/water warmtepompen die zich gedurende het hele jaar automatisch aanpassen aan de energiebehoefte van uw huis. Bij een grote warmtebehoefte stijgt het vermogen en bij een lagere warmtebehoefte gaat de compressor langzamer draaien en neemt het vermogen af. Hierdoor hebt u altijd de maximale besparing, tot wel 75% op uw energieverbruik.

Prachtig design gekoppeld aan prestaties van wereldklasse

De constructie van de CTC EcoAir 600M serie bouwt verder op het beproefde EcoAir-concept, een van de best verkopende lucht/water warmtepompen in Zweden. Het resultaat is een warmtepomp met een zeer hoge efficiëntie en een zeer laag geluidsniveau. De CTC EcoAir 600M is zo efficiënt dat hij vijf keer meer energie levert dan hij verbruikt.

Meer informatie Brochure

Voordelen

Product
 • Beste energieklasse A+++
 • Extreem laag geluidsniveau
 • Tot 80% besparen op stookkosten
 • Hoogste mogelijke COP: tot 5,07 bij A7-W35
 • Warm water van max. 65 °
 • Verwarmt tot buitentemperatuur -22 °C
 • Toerentalgestuurde compressor
 • Bedienbaar met smartphone
Product

Modellen

CTC EcoAir 610M 588402001
CTC EcoAir 406 1x230V 585600011
CTC EcoAir 622M 588401001

Downloads

CTC EcoAir 610M 400V Produktdatasheet Product
CTC EcoAir 614M 400V Produktdatasheet Product
CTC EcoAir 600M Gebruiksaanwijzing Product
CTC EcoAir 600M Produktfolder Product

Accessoires

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CTC GSi 600 informatie

Modulerende lucht/water warmtepompen

Modulerende lucht/water warmtepompen De CTC EcoAir 600M-reeks zijn toerentalgestuurde lucht/water warmtepompen die zich gedurende het hele jaar automatisch aanpassen aan de energiebehoefte van uw huis. Bij een grote warmtebehoefte stijgt het vermogen en bij een lagere warmtebehoefte gaat de compressor langzamer draaien en neemt het vermogen af. Hierdoor hebt u altijd de maximale besparing, tot wel 75% op uw energieverbruik.

Prachtig design gekoppeld aan prestaties van wereldklasse

De constructie van de CTC EcoAir 600M serie bouwt verder op het beproefde EcoAir-concept, een van de best verkopende lucht/water warmtepompen in Zweden. Het resultaat is een warmtepomp met een zeer hoge efficiëntie en een zeer laag geluidsniveau. De CTC EcoAir 600M is zo efficiënt dat hij vijf keer meer energie levert dan hij verbruikt. De serie heeft een prachtig, klassevol ontwerp dat in alle omgevingen past. De vraaggestuurde automatische ontdooiing grijpt enkel in wanneer nodig, waardoor het aantal ontdooi-cycli tot een minimum beperkt blijft. Dit zorgt voor meer warmte, meer vermogen en een langere levensduur.

Modulerend vermogen

De CTC EcoAir 600M is uitgerust met een toerentalgestuurde compressor die zich aanpast aan uw behoefte. Dat maakt ook dat hij eenvoudig te dimensioneren is en, ongeacht de grootte van het pand, is er altijd een model op maat.

Milieuvriendelijk en hernieuwbaar

De CTC EcoAir 600M is geoptimaliseerd om de milieuvriendelijke energie die in de lucht aanwezig is maximaal te benutten. Omdat er geen boorgaten of slangen in de grond nodig zijn, is hij eenvoudig en budgetvriendelijk te installeren.

Veel warm water en maximaal comfort

De CTC EcoAir 600M past perfect bij de CTC EcoZenith i360 binnenhuismodule. Deze heeft een zeer efficiënte warmwaterbereiding die meer dan 300 liter warm water in 1 afname kan leveren. Met het uniek kleurentouchscreen van onze geavanceerde en betrouwbare regeling wordt het binnenklimaat automatisch geregeld voor maximaal comfort.

EnergyFlex: vrijheid inbegrepen

Met behulp van accessoires kunt u uw verwarmingssysteem eenvoudig uitbreiden en uw zonnecollectoren, kachel met watermantel of bestaande ketel een bijdrage laten leveren in de vorm van warmte. EnergyFlex is standaard en biedt u verschillende mogelijkheden voor de toekomst op het gebied van slimme en milieuvriendelijke verwarming. Zo kan u zelfs probleemloos een zwembad aansluiten en ook in de zomer genieten van de warmte.

.

Product

.

Nieuwsoverzicht

Nieuwe website CTC Warmtepompen!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Onlangs hebben wij met de grootste zorg onze nieuwe CTC website geïntroduceerd waarmee wij installateurs, projectontwikkelaars, adviseurs, particulieren en overig geïnteresseerden full-service kunnen bedienen.  Uiteraard voorzien van de laatste informatie en functionaliteiten als o.a. downloads van technische en informatieve folders, registratie van uw nieuwe producten, FAQ  etc.

2026 here we come !

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

CTC warmtepomp-oplossingen: meer dan alleen vloerverwarming! Met onze CTC warmtepompen hebben wij niet alleen de mogelijkheid om nieuwbouwwoningen te voorzien van de perfecte gasloze installatie, maar ook jaren-30 woningen die gebruik willen blijven maken van die mooie gietijzeren ledenradiatoren, putconvectoren, JAGA wand-convectoren, radiatoren etc. Kortom er is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Vraag ons aan voor een interessante oplossing  voor uw project(en), wij denken graag met u mee

CTC al 99 jaar ervaring

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Al 99 jaar werken wij aan comfortabele warmte in woningen en bedrijfspanden. In 1981 introduceerden wij de eerste Lucht/Water warmtepomp en de laatste 7 jaren doen we niet anders dan het produceren van onze CTC warmtepompen. Sindsdien gaan wij dus voor een 100% fossielvrije samenleving. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden. CTC sinds 1923!

Wordt ook CTC Professional!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking.

Voorbeeld nieuws item

 • Nieuws Item
 • 11 May

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking