Bel ons: 0416-373350
Meer dan 50 jaar ervaring
Bel ons: 0416-373350
Kwaliteit & Comfort
Bel ons: 0416-373350
Duurzaamheid
Bel ons: 0416-373350
Efficiëntie

CTC EcoZenith i255

De efficiënte binnenhuismodule in twee hoogtes.

Deze binnenhuismodule is ontworpen om in alle opzichten zo efficiënt mogelijk om te gaan met de warmte die onze zeer performante warmtepompen aanleveren.

Flexibele binnenhuismodule

Voor de CTC EcoZenith i255 hebben we gekozen voor dezelfde technologie als in de geothermische warmtepomp CTC EcoHeat.

Meer informatie Brochure

Voordelen

Product
 • Zuinig: bespaart tot 80%
 • Smart kleurentouchscreen
 • Ingebouwde regeling van de warmtepomp
 • Wordt geregeld via een smartphone
 • All-inclusive
 • Verkrijgbaar in 2 hoogtes
 • Aansluiting zonnewarmte
 • Produceert warm water tot 65 °C
Product

Modellen

EcoZenith i255H 589502001
EcoZenith i255L 589500011
EcoZenith i255L inox 589501001

Downloads

CTC EcoZenith i255 Gebruikaanwijzing Product
CTC EcoZenith i255 Productfolder Product

Accessoires

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CTC EcoZenith i255 informatie

De efficiënte binnenhuismodule in twee hoogtes.

Deze binnenhuismodule is ontworpen om in alle opzichten zo efficiënt mogelijk om te gaan met de warmte die onze zeer performante warmtepompen aanleveren. De CTC EcoZenith i255 is eveneens uitgerust met de meest recente versie van onze performante regeling en kleurendisplay.

Flexibele binnenhuismodule

Voor de CTC EcoZenith i255 hebben we gekozen voor dezelfde technologie als in de geothermische warmtepomp CTC EcoHeat. De CTC EcoZenith i255 bevat een waterbuffer die optimale werkomstandigheden voor de compressor garandeert, ongeacht het verwarmingssysteem. Dit garandeert een comfortabele, constante binnentemperatuur en minimaliseert het risico op tikken en andere geluiden in uw radiatorsysteem.

De CTC EcoZenith i255 heeft vele voordelen. We hebben hem uitgerust met onze eigen, unieke, intelligente warmtepompregeling. Standaard voorzien van een kleurentouchscreen, en daarbovenop klaar om zonnecollectoren aan te sluiten De CTC EcoZenith i255 heeft een gloednieuw kleurentouchscreen gekregen en in de vernieuwde interface zijn alle functies eenvoudig toegankelijk, net als op uw smartphone. Bovendien kunt u het scherm eenvoudig overnemen op uw tablet of mobiele telefoon. Het kleurentouchscreen heeft duidelijke symbolen met tekst in een taal naar keuze, zodat het heel eenvoudig is om warmte en warm water in te stellen of diverse gegevens over de werking te bekijken.

EnergyFlex: Vrijheid inbegrepen

Een aanvulling met andere energiebronnen, nu of later, is mogelijk. Twee aansluitingen zijn voorbereid om zonnecollectoren of een kachel met watermantel aan te sluiten. Bovendien kan u probleemloos een zwembad aansluiten en ook in de zomer genieten van de warmte.

De binnenkant is de sterke kant

De belangrijkste functie van de binnenhuismodule is om zo efficiënt en zo snel mogelijk veel warm water te produceren. De CTC EcoZenith i255 zal u en uw gezin niet teleurstellen. De CTC EcoZenith i255 wordt altijd geïnstalleerd met een CTC EcoAir of CTC EcoPart warmtepomp en levert warm water van maximaal 65 °C. De tank is geschikt om maar liefst 223 liter warm water in 1 afname te leveren.

Vers en legionellavrij warm water

In onze binnenhuismodules wordt het warme water volgens het doorstroom-principe geproduceerd. Met deze oplossing hebt u altijd nieuw, vers en legionellavrij warm water. Zelfs met directe elektrische verwarming.

.

Product

.

Nieuwsoverzicht

Nieuwe website CTC Warmtepompen!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Onlangs hebben wij met de grootste zorg onze nieuwe CTC website geïntroduceerd waarmee wij installateurs, projectontwikkelaars, adviseurs, particulieren en overig geïnteresseerden full-service kunnen bedienen.  Uiteraard voorzien van de laatste informatie en functionaliteiten als o.a. downloads van technische en informatieve folders, registratie van uw nieuwe producten, FAQ  etc.

2026 here we come !

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

CTC warmtepomp-oplossingen: meer dan alleen vloerverwarming! Met onze CTC warmtepompen hebben wij niet alleen de mogelijkheid om nieuwbouwwoningen te voorzien van de perfecte gasloze installatie, maar ook jaren-30 woningen die gebruik willen blijven maken van die mooie gietijzeren ledenradiatoren, putconvectoren, JAGA wand-convectoren, radiatoren etc. Kortom er is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Vraag ons aan voor een interessante oplossing  voor uw project(en), wij denken graag met u mee

CTC al 99 jaar ervaring

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Al 99 jaar werken wij aan comfortabele warmte in woningen en bedrijfspanden. In 1981 introduceerden wij de eerste Lucht/Water warmtepomp en de laatste 7 jaren doen we niet anders dan het produceren van onze CTC warmtepompen. Sindsdien gaan wij dus voor een 100% fossielvrije samenleving. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden. CTC sinds 1923!

Wordt ook CTC Professional!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking.

Voorbeeld nieuws item

 • Nieuws Item
 • 11 May

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking