Bel ons: 0416-373350
Meer dan 50 jaar ervaring
Bel ons: 0416-373350
Kwaliteit & Comfort
Bel ons: 0416-373350
Duurzaamheid
Bel ons: 0416-373350
Efficiëntie

CTC EcoZenith i555

Alles-in-één-tank met ingebouwde intelligente besturing.

De CTC EcoZenith i555 Pro heeft een gloednieuw kleurentouchscreen gekregen en in de vernieuwde interface zijn alle functies eenvoudig toegankelijk, net als op uw smartphone.

Ingebouwde intelligente regeling

De CTC EcoZenith i555 Pro kan alle componenten van een of meer verwarmingskringen regelen: zonne- en zwembadwarmte, extra warm water- en buffertanks, elektrische, hout-, olie-, gas- en pelletketels.

Meer informatie Brochure

Voordelen

Product
 • Zonnespiraal en regeling voor zonne-energie
 • Smart kleurentouchscreen
 • Bespaart tot 80% op uw energiekosten
 • Wordt geregeld via een smartphone
 • Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen
 • Flexibiliteit om andere warmtebronnen aan te sluiten
 • 600 liter legionellavrij warm water
 • Smartgrid is standaard
Product

Modellen

CTC EcoZenith i555 Pro 589600001

Downloads

CTC GSI 608 Gebruikaanwijzing Product
CTC GSI 608 Productfolder Product

Accessoires

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CTC EcoZenith i555 informatie

Nieuw slim display

De CTC EcoZenith i555 Pro heeft een gloednieuw kleurentouchscreen gekregen en in de vernieuwde interface zijn alle functies eenvoudig toegankelijk, net als op uw smartphone. Bovendien kunt u het scherm eenvoudig overnemen op uw tablet of mobiele telefoon. Het kleurentouchscreen heeft duidelijke symbolen met tekst in een taal naar keuze, zodat het heel eenvoudig is om warmte en warm water in te stellen of diverse gegevens over de werking te bekijken.

Ingebouwde intelligente regeling

De CTC EcoZenith i555 Pro kan alle componenten van een of meer verwarmingskringen regelen: zonne- en zwembadwarmte, extra warm water- en buffertanks, elektrische, hout-, olie-, gas- en pelletketels. Hij kan zelfs verschillende typen warmtepompen regelen en op elk moment beslissen welke de goedkoopste is in gebruik.

Flexibel verwarmingssysteem

De CTC EcoZenith i555 Pro heeft meerdere aansluitingen aan de zijkanten. Dit zorgt voor een nette en eenvoudige installatie van de leidingen en biedt grote mogelijkheden voor eenvoudige uitbreiding in de toekomst. Vul het systeem aan met bijkomende CTC warmtepompen, houtkachels of ketels. Daarmee hebt u onbeperkte mogelijkheden om een flexibel verwarmingssysteem te creëren. Voor gebruik van zonnewarmte is de CTC EcoZenith i555 Pro voorzien van een zonne-energieregeling en een 10 meter lange zonnespiraal.

Heel veel warm water

De CTC EcoZenith i555 Pro levert zeer veel sanitair warm water, tot 40 liter per minuut En bij een debiet van 22 liter per minuut is de capaciteit meer dan 600 liter warm water van 40 °C in 1 enkele afname. In onze binnenhuismodules wordt het warme water volgens het doorstroom-principe geproduceerd. Met deze oplossing hebt u altijd nieuw, vers en legionellavrij warm water. Zelfs met directe elektrische verwarming.

De beste isolatie

De CTC EcoZenith i555 Pro heeft een royale isolatie, 90 mm vormgegoten polyurethaan. De isolatie wordt apart geleverd, waardoor de CTC EcoZenith i555 Pro door een standaarddeur past.

Lage plafondhoogte - geen probleem

De CTC EcoZenith i555 Pro is slechts 1,70 m hoog en kan daarom in ruimtes met een laag plafond worden geplaatst.

Vermogen tot 27 kW

CTC EcoZenith i555 Pro 3x400V is voorzien van twee elektrische weerstanden van in totaal 18 kW. Een extra elektrische weerstand is leverbaar als accessoire en brengt het totale elektrische vermogen op 27 kW.

Klaar voor de uitdagingen van de toekomst

CTC EcoZenith i555 heeft standaard een internetverbinding, zodat u uw warmtepomp eenvoudig op afstand kunt bedienen. Om bij het slimme huis te passen, is de CTC EcoZenith i555 Pro voorbereid op verbinding met o.a. Alexa en Google Home. Hij is ook Smartgrid-Ready, wat betekent u klaar bent voor het elektriciteitsnet van de toekomst.

.

Product

.

Nieuwsoverzicht

Nieuwe website CTC Warmtepompen!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Onlangs hebben wij met de grootste zorg onze nieuwe CTC website geïntroduceerd waarmee wij installateurs, projectontwikkelaars, adviseurs, particulieren en overig geïnteresseerden full-service kunnen bedienen.  Uiteraard voorzien van de laatste informatie en functionaliteiten als o.a. downloads van technische en informatieve folders, registratie van uw nieuwe producten, FAQ  etc.

2026 here we come !

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

CTC warmtepomp-oplossingen: meer dan alleen vloerverwarming! Met onze CTC warmtepompen hebben wij niet alleen de mogelijkheid om nieuwbouwwoningen te voorzien van de perfecte gasloze installatie, maar ook jaren-30 woningen die gebruik willen blijven maken van die mooie gietijzeren ledenradiatoren, putconvectoren, JAGA wand-convectoren, radiatoren etc. Kortom er is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Vraag ons aan voor een interessante oplossing  voor uw project(en), wij denken graag met u mee

CTC al 99 jaar ervaring

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Al 99 jaar werken wij aan comfortabele warmte in woningen en bedrijfspanden. In 1981 introduceerden wij de eerste Lucht/Water warmtepomp en de laatste 7 jaren doen we niet anders dan het produceren van onze CTC warmtepompen. Sindsdien gaan wij dus voor een 100% fossielvrije samenleving. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden. CTC sinds 1923!

Wordt ook CTC Professional!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking.

Voorbeeld nieuws item

 • Nieuws Item
 • 11 May

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking