Bel ons: 0416-373350
Meer dan 50 jaar ervaring
Bel ons: 0416-373350
Kwaliteit & Comfort
Bel ons: 0416-373350
Duurzaamheid
Bel ons: 0416-373350
Efficiëntie

CTC CombiAir 600

De nieuwe populaire warmtepomp waar je warm en koud van wordt!.

Een serie toerentalgestuurde lucht/water warmtepompen die zich gedurende het hele jaar aanpassen aan de energiebehoefte van het huis. Voor het perfecte binnenklimaat kunnen ze zowel koude als warmte produceren.

CTC CombiAir – een natuurlijke keuze

CTC CombiAir is een nieuwe serie efficiënte toerental-gestuurde lucht/water warmtepompen, speciaal ontworpen voor het Scandinavische klimaat. CTC CombiAir is verkrijgbaar in vier groottes, van 6 kW tot 16 kW.

Meer informatie Brochure

Voordelen

Product
 • Hoogste energieklasse A+++
 • Leverbaar in 3 uitvoeringen 10-22kW
 • Extreem laag geluidsniveau
 • Verwarmt tot buitentemperatuur -22°C
 • Gebruiksvriendelijk display
 • Ingebouwde internetverbinding
 • Bediening op afstand
 • Maximale besparing
Product

Modellen

CTC CombiAir 12M 589352001
CTC CombiAir 16M 589353001
CTC CombiAir 6M 589350001
CTC CombiAir 8M 589351001

Downloads

CTC CombiAir 600 Gebruikaanwijzing Product
CTC CombiAir 600 Installatie handleiding Product
CTC CombiAir 600 Productfolder Product

Accessoires

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CombiAir 600 informatie

De nieuwe populaire warmtepomp waar je warm en koud van wordt!

Een serie toerentalgestuurde lucht/water warmtepompen die zich gedurende het hele jaar aanpassen aan de energiebehoefte van het huis. Voor het perfecte binnenklimaat kunnen ze zowel koude als warmte produceren.

CTC CombiAir – een natuurlijke keuze

CTC CombiAir is een nieuwe serie efficiënte toerental-gestuurde lucht/water warmtepompen, speciaal ontworpen voor het Scandinavische klimaat. CTC CombiAir is verkrijgbaar in vier groottes, van 6 kW tot 16 kW. CTC CombiAir is zeer eenvoudig te installeren. De warmtepompen gebruiken de buitenlucht als energiebron, waardoor er geen boringen of slangen in de grond nodig zijn

Maximale besparing

De toerentalgestuurde compressor past zich gedurende het jaar aan aan de warmtebehoefte van de woning. Wanneer er meer warmte of warm water nodig is, verhoogt de warmtepomp het vermogen en wanneer er minder vraag is, gaat het toerental omlaag. Hierdoor profiteert u altijd van een maximale besparing.

Een perfect binnenklimaat

De warmtepomp is ontworpen voor aansluiting op watergedragen verwarmingssystemen en kan zowel warm water als koeling produceren. Wanneer het buiten op zijn koudst is (-20°C) kan de CTC CombiAir een aanvoertemperatuur van maar liefst 58°C leveren, wat voldoende is voor zowel verwarming als warm water.

Stille werking

CTC CombiAir heeft een automatische capaciteitsregeling van de ventilator. CTC CombiAir heeft ook een ”stille werking” functie die in een tijdsschema gebruikt kan worden op tijdstippen dat een nog lager geluidsniveau gewenst is.

Intelligente bediening

Afhankelijk van hoe uw verwarmingssysteem eruitziet, kan de CTC CombiAir op verschillende manieren worden bediend. U bedient de warmtepomp via de binnenshuismodule CTC EcoZenith i360 of de bedieningsmodules CTC EcoLogic L/M. CTC EcoLogic wordt voornamelijk gebruikt als u een bestaande installatie wilt aanvullen met CTC CombiAir. Deze slimme bedieningsmodules bewaken en regelen automatisch CTC warmtepompen, additionele verwarming, buffertanks, zon, zwembad enz.

Warm water in grote hoeveelheden

Als u CTC CombiAir samen met de CTC EcoZenith i360 binnenshuismodule installeert, heeft u een complete installatie voor verwarmen, koelen en warm water. De CTC EcoZenith i360 heeft een ingebouwde warmtepompregeling en een hoogrendement warmwaterbereiding. De CTC EcoZenith i360 heeft dezelfde zeer efficiënte techniek voor het bereiden van warm water als onze geothermische warmtepompen. In combinatie met een CTC warmtepomp produceert het meer dan 300 liter warm water.

Gebruiksvriendelijk display

Zowel de CTC EcoZenith i360 als de CTC EcoLogic L/M zijn voorzien van een geïntegreerd touch-screen waarop u eenvoudig toegang hebt tot alle functies en kunt vegen en scrollen, net als op uw smartphone. Bovendien kunt u het scherm spiegelen op bijvoorbeeld uw tablet of mobiele telefoon. Het kleurentouchscreen heeft duidelijke symbolen met een taal naar keuze, zodat het heel makkelijk is om verwarming en warm water in te stellen of gegevens over de werking te bekijken.

Ingebouwde internetverbinding

CTC EcoZenith i360 en CTC EcoLogic L/M hebben standaard een internetverbinding gekregen, zodat u uw warmtepomp eenvoudig op afstand kunt bedienen. Om bij het slimme huis te passen, wordt het product voorbereid op verbinding met Alexa, Google Home, enz. Het is ook SmartGrid-Ready, wat betekent dat het is voorbereid op het elektriciteitsnet van de toekomst.

Bediening op afstand

Met de app myUplink kunt u uw systeem via uw smartphone bewaken en regelen. U kunt bijvoorbeeld de temperatuur aanpassen of bij een storing een alarmbericht ontvangen. Download de app gratis in de App Store of Google Play.

.

Product

.

Nieuwsoverzicht

Nieuwe website CTC Warmtepompen!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Onlangs hebben wij met de grootste zorg onze nieuwe CTC website geïntroduceerd waarmee wij installateurs, projectontwikkelaars, adviseurs, particulieren en overig geïnteresseerden full-service kunnen bedienen.  Uiteraard voorzien van de laatste informatie en functionaliteiten als o.a. downloads van technische en informatieve folders, registratie van uw nieuwe producten, FAQ  etc.

2026 here we come !

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

CTC warmtepomp-oplossingen: meer dan alleen vloerverwarming! Met onze CTC warmtepompen hebben wij niet alleen de mogelijkheid om nieuwbouwwoningen te voorzien van de perfecte gasloze installatie, maar ook jaren-30 woningen die gebruik willen blijven maken van die mooie gietijzeren ledenradiatoren, putconvectoren, JAGA wand-convectoren, radiatoren etc. Kortom er is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Vraag ons aan voor een interessante oplossing  voor uw project(en), wij denken graag met u mee

CTC al 99 jaar ervaring

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Al 99 jaar werken wij aan comfortabele warmte in woningen en bedrijfspanden. In 1981 introduceerden wij de eerste Lucht/Water warmtepomp en de laatste 7 jaren doen we niet anders dan het produceren van onze CTC warmtepompen. Sindsdien gaan wij dus voor een 100% fossielvrije samenleving. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden. CTC sinds 1923!

Wordt ook CTC Professional!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking.

Voorbeeld nieuws item

 • Nieuws Item
 • 11 May

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking