Bel ons: 0416-373350
Meer dan 50 jaar ervaring
Bel ons: 0416-373350
Kwaliteit & Comfort
Bel ons: 0416-373350
Duurzaamheid
Bel ons: 0416-373350
Efficiëntie

CTC EcoLogic

Geavanceerde warmtepompsturing die automatisch uw hele verwarmingssysteem bewaakt en stuurt

CTC EcoLogic L en M zijn slimme sturingen voor de automatische bewaking en sturing van CTC warmtepompen, additionele verwarming, buffertanks, zonnecollectoren, zwembad, koeling enz.

Meer informatie Brochure

Voordelen

Product
 • Stijlvol design
 • Smart touchscreen.
 • Regelt tot tien CTC warmtepompen.
 • Zes systeem alternatieven.
 • Besturing via smartphone
 • Standaard internetaansluiting
Product

Modellen

CTC EcoLogic L 589430301
CTC EcoLogic M 589430302

Downloads

Gebruiksaanwijzing Productfolder Product
CTC EcoLogic Productfolder Product

Accessoires

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CTC EcoLogic informatie

Geavanceerde regeling van de warmtepomp

CTC EcoLogic L en M zijn slimme regelingen voor de automatische bewaking en aansturing van CTC warmtepompen, bijkomende verwarming, buffertanks, zonnecollectoren, zwembaden, koelmodules, en alle andere bronnen van energie die u nog wil aansluiten.

Nieuw geïntegreerd display en modern design

De constructie van de CTC EcoLogic L- en M-regelingen bouwt voort op de beproefde CTC EcoLogic. De nieuwe CTC EcoLogic L en M hebben een nieuw, modern design waarbij het scherm volledig geïntegreerd is en met het gloednieuwe, geïntegreerde kleurentouchscreen heeft de CTC EcoLogic een geheel vernieuwde interface gekregen. U heeft eenvoudig toegang tot alle functies en u kan swipen en scrollen, net als op uw smartphone. Bovendien kan u het scherm eenvoudig overnemen op uw tablet of mobiele telefoon. Het kleurentouchscreen heeft duidelijke symbolen met tekst in een taal naar keuze, zodat het heel eenvoudig is om alles te bedienen. Met de CTC EcoLogic L kunt u tot tien warmtepompen en vier verwarmingscircuits (vier aanvoerleidingtemperaturen/warmtecurves) aansluiten en bedienen.

 

De CTC EcoLogic M is een wat eenvoudigere uitvoering, die tot twee warmtepompen en maximaal twee verwarmingscircuits kan regelen. Dit is voldoende voor de meeste woningen.De CTC EcoLogic L/M heeft ingebouwde vermogensbewaking, optionele externe additionele verwarming (0-10 V, 0-3 stappen of 0-7 stappen), prioriteit voor warm water en een ingebouwd algemeen alarm.U kunt operationele gegevens vastleggen en het programma upgraden via USB.

Bediening op afstand

CTC EcoLogic L/M heeft bovendien standaard een internetaansluiting gekregen, zodat u uw warmtepomp eenvoudig op afstand kunt bedienen.Voor toepassing in een smart home is de CTC EcoLogic L/M voorbereid op verbinding met o.a. Alexa en Google Home, en bovendien is het mogelijk de besturing aan te sluiten op een externe computer (DUC).

Toekomstbestendig

TC EcoLogic L/M is Smartgrid-ready, wat betekent dat hij is voorbereid op het elektriciteitsnet van de toekomst.

Product

.

Nieuwsoverzicht

Nieuwe website CTC Warmtepompen!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Onlangs hebben wij met de grootste zorg onze nieuwe CTC website geïntroduceerd waarmee wij installateurs, projectontwikkelaars, adviseurs, particulieren en overig geïnteresseerden full-service kunnen bedienen.  Uiteraard voorzien van de laatste informatie en functionaliteiten als o.a. downloads van technische en informatieve folders, registratie van uw nieuwe producten, FAQ  etc.

2026 here we come !

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

CTC warmtepomp-oplossingen: meer dan alleen vloerverwarming! Met onze CTC warmtepompen hebben wij niet alleen de mogelijkheid om nieuwbouwwoningen te voorzien van de perfecte gasloze installatie, maar ook jaren-30 woningen die gebruik willen blijven maken van die mooie gietijzeren ledenradiatoren, putconvectoren, JAGA wand-convectoren, radiatoren etc. Kortom er is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Vraag ons aan voor een interessante oplossing  voor uw project(en), wij denken graag met u mee

CTC al 99 jaar ervaring

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Al 99 jaar werken wij aan comfortabele warmte in woningen en bedrijfspanden. In 1981 introduceerden wij de eerste Lucht/Water warmtepomp en de laatste 7 jaren doen we niet anders dan het produceren van onze CTC warmtepompen. Sindsdien gaan wij dus voor een 100% fossielvrije samenleving. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden. CTC sinds 1923!

Wordt ook CTC Professional!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking.

Voorbeeld nieuws item

 • Nieuws Item
 • 11 May

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking