Bel ons: 0416-373350
Meer dan 50 jaar ervaring
Bel ons: 0416-373350
Kwaliteit & Comfort
Bel ons: 0416-373350
Duurzaamheid
Bel ons: 0416-373350
Efficiëntie

CTC EcoZenith i360

De binnenmodule met hoog rendement, veel warm water en de beste EPB-score.

De CTC EcoZenith i360 heeft dezelfde, zeer efficiënte, techniek voor het bereiden van warm water als onze bodemwarmtepomp CTC GSi.

Een complete oplossing in een prachtig design

De CTC EcoZenith i360 heeft een modern design, een gebruiksvriendelijk display en een zeer hoge afwerkingsgraad!

Meer informatie Brochure

Voordelen

Product
 • Stijlvol design
 • Smart kleurentouchscreen
 • Bespaart tot 85% op uw energiekosten
 • Wordt geregeld via een smartphone
 • Internetaansluiting standaard inbegrepen
 • Ingebouwde regeling van de warmtepomp
 • Produceert meer dan 300 liter warm water in 1 keer
 • Smartgrid is standaard
Product

Modellen

CTC EcoZenith i360 H 589401001
CTC EcoZenith i360 L 589400001

Downloads

CTC EcoZenith i360 Gebruikaanwijzing Product
CTC EcoZenith i360 Productfolder Product

Accessoires

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CTS doorstroomverwarming 9KW

item no: 588360302

CTS EcoComfort

item no: 588360302

CTS Exspansievat GSi/GS

item no: 588360302

CTC EcoZenith i360 informatie

De binnenmodule met hoog rendement, veel warm water en de beste EPB-score.

De CTC EcoZenith i360 heeft dezelfde, zeer efficiënte, techniek voor het bereiden van warm water als onze bodemwarmtepomp CTC GSi. In combinatie met de CTC EcoAir of de CTC EcoPart kan hij meer dan 300 liter warm water in 1 afname leveren.

Een complete oplossing in een prachtig design

De CTC EcoZenith i360 heeft een modern design, een gebruiksvriendelijk display en een zeer hoge afwerkingsgraad! Het nieuwe ontwerp maakt van deze module een stijlvol onderdeel van uw interieur, ongeacht de plaats die u kiest voor uw nieuwe binnenmodule.

Met het gloednieuwe, geïntegreerde kleurentouchscreen heeft de regeling van de CTC EcoZenith i360 een geheel vernieuwde interface gekregen. U heeft eenvoudig toegang tot alle functies en u kan swipen en scrollen, net als op uw smartphone. Bovendien kan u het scherm eenvoudig overnemen op uw tablet of mobiele telefoon. Het kleurentouchscreen heeft duidelijke symbolen met tekst in een taal naar keuze, zodat het heel eenvoudig is om warmte en warm water in te stellen of diverse gegevens over de werking te bekijken. De CTC EcoZenith i360 is een hoogrendement binnenhuismodule met ingebouwde warmtepompregeling. Combineer hem met de CTC EcoAir 600M warmtepompen voor de perfecte lucht/water oplossing. Wie kiest voor warmte uit de bodem, combineert de CTC EcoZenith i360 met onze CTC EcoPart 612M of 616M.

Compleet en met minimale energieverliezen

Het expansievat, de voedingskabel en de vertrekleidingvoeler zijn reeds in de fabriek voorgemonteerd.Daarnaast worden de manometer en automatische ontluchters standaard meegeleverd. De CTC EcoZenith i360 is ook zeer doeltreffend geïsoleerd en beperkt zo de energieverliezen tot het absolute minimum.

Vers en legionellavrij warm water

In onze binnenhuismodules wordt het warme water volgens het doorstroom-principe geproduceerd. Met deze oplossing hebt u altijd nieuw, vers en legionellavrij warm water. Zelfs met directe elektrische verwarming.

Laag plafond? Geen probleem!

Kies de hoogte van de binnenhuismodule die bij uw huis past. U hebt de keuze uit twee hoogtes: 1666 of 1924 mm. Bij het lage model zitten de leidingaansluitingen bovenop en het hoge model wordt aan de onderkant aangesloten.

Weersafhankelijk geregeld en EnergyFlex

De ingebouwde automatische mengklep is weersafhankelijk gestuurd en houdt rekening met zowel de binnen- als de buitentemperatuur. De CTC EcoZenith i360 kan standaard twee verschillende verwarmingskringen regelen. Met behulp van accessoires kunt u uw systeem eenvoudig uitbreiden en uw zonnecollectoren, kachel met watermantel of bestaande ketel een bijdrage laten leveren in de vorm van warmte. Bovendien kan u probleemloos een zwembad aansluiten en ook in de zomer genieten van de warmte.

Klaar voor de uitdagingen van de toekomst

Onze CTC EcoZenith i360 heeft ook standaard een ingebouwde internetverbinding, zodat u uw warmtepomp eenvoudig op afstand kan bedienen. Om bij het slimme huis te passen, is de EcoZenith i360 voorbereid op verbinding met o.a. Alexa en Google Home. Hij is ook Smartgrid-Ready, wat betekent u met de EcoZenith i360 klaar bent voor het elektriciteitsnet van de toekomst.

.

Product

.

Nieuwsoverzicht

Nieuwe website CTC Warmtepompen!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Onlangs hebben wij met de grootste zorg onze nieuwe CTC website geïntroduceerd waarmee wij installateurs, projectontwikkelaars, adviseurs, particulieren en overig geïnteresseerden full-service kunnen bedienen.  Uiteraard voorzien van de laatste informatie en functionaliteiten als o.a. downloads van technische en informatieve folders, registratie van uw nieuwe producten, FAQ  etc.

2026 here we come !

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

CTC warmtepomp-oplossingen: meer dan alleen vloerverwarming! Met onze CTC warmtepompen hebben wij niet alleen de mogelijkheid om nieuwbouwwoningen te voorzien van de perfecte gasloze installatie, maar ook jaren-30 woningen die gebruik willen blijven maken van die mooie gietijzeren ledenradiatoren, putconvectoren, JAGA wand-convectoren, radiatoren etc. Kortom er is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Vraag ons aan voor een interessante oplossing  voor uw project(en), wij denken graag met u mee

CTC al 99 jaar ervaring

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Al 99 jaar werken wij aan comfortabele warmte in woningen en bedrijfspanden. In 1981 introduceerden wij de eerste Lucht/Water warmtepomp en de laatste 7 jaren doen we niet anders dan het produceren van onze CTC warmtepompen. Sindsdien gaan wij dus voor een 100% fossielvrije samenleving. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden. CTC sinds 1923!

Wordt ook CTC Professional!

 • Nieuws Item
 • 01 Dec

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking.

Voorbeeld nieuws item

 • Nieuws Item
 • 11 May

Zelfs de beste warmtepompen verkopen zichzelf niet! Onlangs plaatste deze installateur zijn eerste CTC EcoAir 600M Monoblock warmtepompcombinatie. Zijn 2e is ook al geleverd en de 3e staat al weer in bestelling voor spoedige levering. Super trots zijn wij dat onze professionals pas tevreden zijn als u dat bent…mooier kan je het niet maken. Bent u installateur en heeft u ook interesse om CTC Professional te worden, neem dan contact met ons op voor een spoedige kennismaking